Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Ρίχνει "βόμβες" το ESPN - Αυτή η ομάδα ετοιμάζεται να πάρει Μέσι - "Σεισμός" στην Ευρώπη!




Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν και την ταπεινωτική ήττα με 8-2 από τους Βαυαρούς οι εξελίξεις στην ομάδα της Καταλονίας είναι... ραγδαίες.



Πολλοί ποδοσφαιριστές της βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ενώ υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά στον αστέρα του συλλόγου, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σε συζήτηση που είχε με τον νέο τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Ρόναλντ Κούμαν, "άναψε" φωτιές.

Συγκεκριμένα, ο "Λίο" τόνισε ότι βλέπει περισσότερο τον εαυτό του μακριά από την Μπαρτσελόνα, με το ESPN να παίρνει το... μπαλάκι και να αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι "καραδοκεί" για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, σημειώνει ότι οι "Πολίτες" ψάχνουν τρόπο με τον οποίο μπορούν να πάρουν στο Μάντσεστερ τον Μέσι, αφού η ρήτρα του στην Μπαρτσελόνα ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιμένει ότι ο Μέσι θα συνεχίσει στον σύλλογο, ενώ και η Σίτι μοιάζει να το σκέφτεται, καθώς δεν θέλει να έχει μεγαλύτερους μπελάδες με το Financial Fair Play.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου