Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

EUROPA LEAGUE: Τα χθεσινά αποτέλεσμα - Το σημερινό πρόγραμμα

Όλα τα αποτελέσματα του Europa League (25/7) - Onsports.gr

EUROPA LEAGUE: Τα χθεσινά αποτέλεσμα -  Το σημερινό πρόγραμμα 



ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (3-1)
Σε ένα από τα ματς που άνοιξαν την αυλαία της φάσης των 16 του europa league, η Κοπεγχάγη κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά, αφού νίκησε την την Μπασακσεχίρ με 3-0 ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 στην Κωνσταντινούπολη. Πολυτιμότερος για τους Δανούς ο Βιντ που άνοιξε το σκορ, ενώ διεύρυνε και το προβάδισμα, με τον Φαλκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΒΟΛΦΣΜΟΥΡΓΚ (5-1)
Έχοντας ήδη σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς στη Γερμανία (1-2), η Σαχτάρ κέρδισε για δεύτερη φορά την - ανύμπορη να αντιδράσει- Βολφσμπουργκ με 3-0. Τα γκολ σημειώθηκαν πολύ αργά στο παιχνίδι, με τον Ζούνιορ Μοράες να βάζει μπροστά τους Ουκρανούς στο 89ο λεπτό, τον Σόλομον στο 91' να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση και τον Μοράες και πάλι να δίνει διαστάσεις στο τελικό σκορ.

ΙΝΤΕΡ-ΧΕΤΑΦΕ  (2-0) 
Στο ένα από τα δύο μονά ματς - το άλλο είναι το Σεβίλλη-Ρόμα καθώς τα πρώτα ματς δεν διεξήχθησαν λόγω κορωνοιού- οι «νερατζούροι» νίκησαν τη Χετάφε με 2-0 στη Βέλτινς Αρένα του Γκελσενκίρχεν. Το σκορ άνοιξε ο Ρομέλου Λουκάκου στο 33ο λεπτό με διαγώνιο σουτ. Στην επανάληψη οι Μαδριλένοι άρχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Μολίνα στο 75' αστοχώντας σε πέναλτι. Την αστοχία των Ισπανών εκμεταλλεύτηκε λίγο μετα την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Κρίστιαν Ερικσεν με τον Δανό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΛΙΝΤΣΕΡ (7-1)
«Αγγαρεία» έκαναν οι Άγγλοι αφού η πρόκριση είχε τελειώσει από το πρώτο ματς με το εκτός έδρας 5-0. Η αυστριακή ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Βίζινγκερ στο 55' αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν το σκορ και πέρασαν στο final 8 όπου καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο Κοπεγχάγης.

Πέμπτη 6 Αυγούστου
19:55 Λεβερκούζεν - Ρέιντζερς (3-1) - Cosmote Sport 7HD
19:55 Σεβίλλη - Ρόμα (Ντούισμπουργκ) - Cosmote Sport 3HD
22:00 Γουλβς - Ολυμπιακός (1-1) - Cosmote Sport 1HD
22:00 Βασιλεία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0) - Cosmote Sport 2HD


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου