Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Το ''όνειρο'' σταμάτησε στο Μολινό

Europa League live, Γουλβς-Ολυμπιακός: 1-0 (Β΄ημίχρονο)




Το ερυθρόλευκο ταξίδι στο φετινό europa league  έλαβε τέλος σε αγγλικό έδαφος, καθώς οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τη Γουλβς με 1-0 και δεν κατάφεραν να προκριθούν στο final 8  της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. 


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΄ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ΄ ΛΕΠΤΑ

Πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα που μπήκε πολύ νωθρά στον αγώνα υποκύπτοντας σε πολλά και αβίαστα λάθη. Μόλις στο 1’ ο Χιμένες απείλησε με σουτ έπειτα από λάθος του Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή. Στο 7ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Άλεν υπέπεσε σε τραγικό λάθος αφού μετά από κακό κοντρόλ, ανέτρεψε τον Ποντέσε εντός της μεγάλης περιοχής, με τον Ραούλ Χιμένες να εκτελεί και να βάζει την Γουλβς μπροστά στο σκορ.



ΌΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΄ΣΟΚ΄...

Μετά το πρώτο τέταρτο αποκαταστάθηκε κάπως η ψυχραιμία στο παιχνίδι των ΄ερυθρολεύκων΄ που έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 19’ με σουτ του Τσιμίκα που εξουδετέρωσε ο Ρουί Πατρίσιο.

 Εννέα λεπτά αργότερα, ήρθε η πιο πολυσυζητημένη φάση του αγώνα καθώς ακυρώθηκε γκολ του Καμαρά έπειτα από γύρισμα του Ελ Αραμπί ο οποίος σύμωνα με το VAR που συμβουλεύτηκε ο Πολωνός διαιτητής του αγώνα Σίμον Μαρτσίνιακ, ήταν για ΄χιλιοστά΄ εκτεθειμένος.

 Στο 34’ ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Σισέ να μην προλαβαίνει την μπάλα για λίγο σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά.



ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Στο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, πέρασε στον αγώνα τον Κώστα Φορτούνη αντί του Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Ραντζέλοβιτς στη θέση του Μασούρα, κάνοντας το σχήμα πιο επιθετικό και ευέλικτο.



Στο 54ο λεπτό, οι παίχτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για σπρώξιμο του Μολίν στον Ελ Αραμπί, ωστόσο ο Μαρτσίνιακ συνέχισε το ματς χωρίς καν να γίνει χρήση του VAR.



Με τη συμπλήρωση μία ώρα αγώνα οι ΄λύκοι’ απείλησαν με σουτ του Ποντένσε που απέκρουσε ο Άλεν και στο 63’ απέτυχαν να σκοράρουν σε κενή εστία.



Λίγα λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί έστειλε την μπάλα άουτ μετά από ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Φορτούνη.



Σισέ και Μπα δεν ήταν σε καλή βραδιά κάτι που επιβεβαιώθηκε με τραγικό λάθος του δεύτερου, αφού μετά από κάκιστο γύρισμα της μπάλας στον Άλεν, ο Ζότα έκανε εξίσου κάκιστο τελείωμα με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να τον νικάει.



Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΄ΑΚΑΡΠΕΣ΄ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε τα πάντα για την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς πιθανώς σε παράταση. Στο 80’ σουτ του Γκιγιέρμε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο ο οποίος δύο λεπτά μετά πραγματοποίησε ίσως την επέμβαση του ματς σε κεφαλιά του Χασάν μετά από πολύ ωραία σέντρα του Κώστα Τσιμίκα.



Σουτ του Μουτίνιο στο 83΄ ανησύχησε την εστία του Άλεν περνώντας λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τους ‘ερυθρόλευκους΄ να αποχαιρετάνε τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά πραγματοποιώντας ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση την φετινή σεζόν.



ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι - Μπολί, Κόουντι, Σαΐς - Ότο, Ζοάο Μουτίνιο, Νέβες - Αντάμα Τραορέ (57' Ζότα), Ποντένσε (71' Ντεντόνκερ), Ραούλ Χιμένες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν - Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας - Γκιλιέρμε (82' Καφού), Καμαρά (65' Χασάν), Μπουχαλάκης (46' Φορτούνης) - Μασούρας (46' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου